Øst / Vest Challenge

En weekend fyldt med tennis, sammenhold, fællesskaber og venskaber

Fyns Tennis Union, Tennis Øst og Jyllands Tennis Union er gået sammen om at arrangere Øst/Vest Challenge. Øst/Vest Challenge er et socialt tennisarrangement som løber af stablen en gang om året og landsdelene skiftes om at være værter.

Arrangementet foregår over en weekend fra fredag aften til søndag eftermiddag, hvor spillerne er sammen 24/7. Holdene er sammensat ud fra DTF rangliste for U12 og U14 og består af 6-8 drenge- og 6-8 pigespillere for hvert hold. Vestholdet, som dermed består af 12-16 spillere fra Jylland og Fyn dyster mod Østholdet, som består af 12-16 spillere fra Sjælland. Antallet af deltagere afhænger af de indendørs banefaciliteter.

Til Øst/Vest Challenge bliver der spillet en masse tenniskampe, herunder single, double og mixdouble, men der er også tid til fysisk træning og træning på kryds og tværs. Udover der spilles tennis er der også lægt vægt på andre sociale aktiviteter, så spillerne oplever at ”deres fjender” bliver til venner når de lærer dem bedre at kende. Her kan bl.a. nævnes bowling, lasergun, en tur i svømmehallen, teambuildingsøvelser mm.

Øst/Vest Challenge er afholdt følgende steder:

December 2019 i Kolding Ketchercenter – Billeder for weekenden kan ses HER 

December 2018 i Hillerød Tennisklub – For at læse mere specifikt om de enkelte dage, så klik - HER og for at se billeder for weekenden kan de findes - HER

December 2017 i Marienlyst Centret i Odense

 

Brug og opbevaring af billeder til JTU-arrangementer:

Jyllands Tennis Union indsamler, opbevarer og anvender billeder, der er taget i forbindelse med JTU-aktiviteter under skyldigt hensyn til de ophavsretslige regler. Det er hermed JTU, der har billedrettighederne til alle JTU’s arrangementer og VI uden videre kan publicere stemningsbilleder og billeder af præmieceremonier. Disse billeder anvendes på klubbens hjemmeside samt facebook side. Man kan som enkelt person, dog anmode JTU om ikke at publicere bestemte stemningsbilleder. Til alle JTU’s arrangementer skal der ligeledes indhentes tilladelse fra JTU omkring der laves pressefotos under stævnerne. JTU har ikke indvendinger i at deltagerne publicerer billeder fra stævnerne med forudgående accept fra berørte enkeltpersoner hvor der er tale om klart personhenførbare billeder, og at generelle stemningsfotos er tilladte.    

JTU følger DIF’s anvisninger vedr. offentliggørelse af billeder. Læs mere om disse anvisninger HER