DTF Skumtennismesterskab

ER DU DANMARKS BEDSTE SKUMTENNISSPILLER OG SKAL DU MED TIL DTF SKUMTENNISMESTERSKAB 2024? 

Den 9.-10. november afvikles DTF Skumtennismesterskab i Sundbyøsterhallerne i København for de kvalificerede spillere. Her skal spillere fra Jylland, Fyn og Sjælland kæmpe om prisen som vinder af den store landsfinale! 

 

Sådan kvalificerer du dig til DTF Skumtennismesterskab 2024:

Det er de enkelte unioner der udtager de bedste og stærkeste spillere for deres unioner. Vinderne til Jysk Mesterskab i skumtennis 2024 i A-rækkerne er direkte kvalificeret.  

Hvem og hvor mange kan komme med til DTF Skumtennismesterskab 2024?

De 2 bedste jyske spillere i henholdsvis U8, U10, U12, U14, U16, U18, senior, samt veteran 50+ kvalificeres til DTF Skumtennismesterskab – rækkerne er kønsopdelte. Til DTF's Skumtennismesterskab bliver der spillet indledende puljespil i to puljer med fem spillere i hver pulje + semifinaler, finale og bronzekamp. Spillerne skal være klar på at spille både lørdag og søndag, hvis det bliver aktuelt.

  

Brug og opbevaring af billeder til JTU-arrangementer:

Jyllands Tennis Union indsamler, opbevarer og anvender billeder, der er taget i forbindelse med JTU-aktiviteter under skyldigt hensyn til de ophavsretslige regler. Det er hermed JTU, der har billedrettighederne til alle JTU’s arrangementer og VI uden videre kan publicere stemningsbilleder og billeder af præmieceremonier. Disse billeder anvendes på klubbens hjemmeside samt facebook side. Man kan som enkelt person, dog anmode JTU om ikke at publicere bestemte stemningsbilleder. Til alle JTU’s arrangementer skal der ligeledes indhentes tilladelse fra JTU omkring der laves pressefotos under stævnerne. JTU har ikke indvendinger i at deltagerne publicerer billeder fra stævnerne med forudgående accept fra berørte enkeltpersoner hvor der er tale om klart personhenførbare billeder, og at generelle stemningsfotos er tilladte.    

JTU følger DIF’s anvisninger vedr. offentliggørelse af billeder. Læs mere om disse anvisninger HER

Resultater:

Resultater 2023 i Jylland

Resultater 2022 på Fyn

Resultater 2021 på Sjælland

Resultater 2020 i Jylland

Resultater 2019 på Fyn