Jyske Mesterskaber i Skumtennis

De Jyske Mesterskaber er én af hjørnestenene i JTU´s aktiviteter.

JTU afvikler Jyske Mesterskaber i skumtennis for alle, uanset alder, niveau og række.

JM i Skumtennis afvikles typisk som afslutning på indendørssæsonen i marts/april måned.

Alle tennisspillere kan udvikle sit spil ved at spille skumtennis – lige fra let øvede til rutinerede.
Skumtennis er godt, da spillerne skal bruge den samme teknik som ved almindelig tennis, så udover at skumtennis kan være med til at forbedre ens teknik er det endvidere sjovt og giver sved på panden.

Du kan læse mere om Jyske Mesterskaber i skumtennis her på siden, når indbydelsen til aktuelle mesterskaber er tilgængelig. JTU vil i god tid varsle terminen for JM i skumtennis- terminen vil være at finde i vores kalender og her på siden i god tid inden arrangementet.

Terminen for JM i skumtennis 2024

  • 21. april 2024 i Hinnerup

Spillerplanen kan findes HER 

Praktiske informationer kan findes HER 

 Indbydelser og tilmeldingsblanket:

  • Se indbydelse til JM i Skumtennis 2024 – HER 
  • Tilmelding til deltagelse i JM Skumtennis 2024 - HER  

Tilmeldingsfrist d. 3. april 2024 kl 23.59

DTF Skumtennismesterskab

Unionerne Tennisøst, FTU og JTU arrangerer i samarbejde DTF Skumtennismesterskab. Læs mere som DTF Skumtennismesterskab HER 

For at deltage i DTF skumtennismesterskab skal spillerne udtages via unionerne. Det er dermed de enkelte unioner der udtager de bedste og stærkeste spillere for deres unioner. 

Vinderne til Jysk Mesterskab i skumtennis, i A-rækkerne fra U10, i de enkelte årrækker til JM i Skumtennis er direkte kvalificeret til DTF skumtennismesterskab 2024, som i år afholdes på Sjælland. DTF Skumtennismesterskab (Unionernes skumtennismesterskab) er hvor de bedste spillere fra Jylland, Fyn og Sjælland kæmper om prisen som vinder af den store landsfinale!

Brug og opbevaring af billeder til JTU-arrangementer:

Jyllands Tennis Union indsamler, opbevarer og anvender billeder, der er taget i forbindelse med JTU-aktiviteter under skyldigt hensyn til de ophavsretslige regler. Det er hermed JTU, der har billedrettighederne til alle JTU’s arrangementer og VI uden videre kan publicere stemningsbilleder og billeder af præmieceremonier. Disse billeder anvendes på klubbens hjemmeside samt facebook side. Man kan som enkelt person, dog anmode JTU om ikke at publicere bestemte stemningsbilleder. Til alle JTU’s arrangementer skal der ligeledes indhentes tilladelse fra JTU omkring der laves pressefotos under stævnerne. JTU har ikke indvendinger i at deltagerne publicerer billeder fra stævnerne med forudgående accept fra berørte enkeltpersoner hvor der er tale om klart personhenførbare billeder, og at generelle stemningsfotos er tilladte.    

JTU følger DIF’s anvisninger vedr. offentliggørelse af billeder. Læs mere om disse anvisninger HER

Resultater:

Her følger resultaterne fra JM i skumtennis

  Resultater 2023

  Resultater 2022

  Resultater 2021

  Resultater 2020

  Resultater 2019

  • HEAD_wordmark_pos-002.jpg