JTU fællestræning

JTU fællestræning i jeres klub

JTU ønsker at udbyde fællestræning til spillere på tværs af klubberne i Jylland for at være med til at skabe et samarbejde for nye fællesskaber og spillerudvikling på tværs. Vi vil gerne tilbyde træningssamlinger for både juniorer og voksne motionister.

Juniorer
Vi vil gerne medvirke til styrkede sociale relationer på tværs mellem jyske juniorer samt at skabe øget turneringsaktivitet blandt de spillere, der deltager i disse træningssamlinger.
 Konceptet vil være at I som klub byder ind med hvilken/eller hvilke rækker (U12, U14, U16, U18) I vil have lyst til at lave fællestræning for, her også i forhold til hvilke spillere I har.

Voksne motionister
Vi vil gerne medvirke til at skabe nye fællesskaber på tværs blandt voksne og tilbyde ny inspiration gennem træningssamlinger med fokus på socialt samvær og temaspecifik træning.
Her kan I som klub byde ind på en mere eller mindre specifik målgruppe og evt. tema for træningen.
 
Typer af træningssamlinger
Der kan afholdes tre typer af fællestræning:

Enkel dags træning
Fælles træning med et specifikt tema og evt. efterfølgende socialt samvær. Varighed af 2-3 timer og kan afholdes alle ugens dage.

To dags Camp
Fællestræning med overnatning. Kan løbe fra fredag eftermiddag til lørdag eller fra lørdag til søndag. Her skal klubben stå for minimum to måltider til deltagerne (aftensmad og morgenmad).
 
Weekend Camp
Fællestræning med to overnatninger. Løber fra fredag eftermiddag til søndag formiddag/eftermiddag. Her skal klubben stå for minimum fem måltider til deltagerne i løbet af weekenden.

Tilskud
JTU giver henholdsvis tilskud til klubben på 600 kr. pr. time for en samling på 8-12 spillere og 1200 kr. pr. time for en samling på 13-20 spillere.
Tilskuddet pr. dag kan maksimalt udgøre 3600 kr.
Der vil være en deltagerbetaling på 100 kr. pr. dag pr. spiller (+ 50 kr. ved overnatning).
JTU vil herudover også sponsere en aftalt mængde bolde til hver fællestræning.
 
Arbejdsopgaver for klubben
Sørge for at booke baner
Sørge for træner til fællestræningen (JTU kan bistå med at finde træner)
Ved afbud har klubben mulighed for at indsætte egne spillere som er på niveau med rækken.
 
Arbejdsopgaver for JTU
Står for det praktiske i forhold til invitation, tilmelding.
Ved for få tilmeldte har JTU ret til at aflyse, hvis klubben ikke kan supplere med egne spillere.
Koordinere så flest mulige bliver tilbudt fællestræning i løbet af udendørssæsonen.
 
Stævner og andre arrangementer
Vi vil i JTU også rigtig gerne støtte op om andre arrangementer som f.eks. doublestævner, sociale arrangementer osv. Første krav fra os er at det er åben for deltagelse fra alle klubber i JTU. Vi vil fra arrangement til arrangement vurdere om hvordan vi støtte det. 
 
Interesseret?
Har I lyst til afholde noget skal I bare hive fat i Camilla Petersen på enten mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller telefon: 22 85 99 92.

 

  • HEAD_wordmark_pos-002.jpg