Hovedsponsor for JTU

Seneste Nyheder

 

 

 

Jyllands Tennis Union har en bred vifte af tilbud til både spillere og klubber, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde alle vores aktiviteter i vores kalender.

Som medlem af Jyllands Tennis Union er man automatisk med i Dansk Tennis Forbund og har dermed adgang til en lang række tilbud af forskellig art.

Endeligt er man også med i Danmarks Idræts-Forbund, hvilket er ensbetydende med en række tilbud, eksempelvis jurisk bistand og kollektiv forsikring.

Så lykkes det og spilleprogrammet for Jyske Mesterskaber i skumtennis 2020 for junior og senior kan nu ses i turneringsprogrammet Tournament Software HER
 
Det samlede spilleprogram for hele dagen findes under fanen ’Kampe’. Ønskes det at se hvilke spillere der er de enkelte rækker eller finde en bestemt rækkes spilletider kan dette findes under fanen ’Rækker, hvor den ønskede række herefter vælges.
 
Husk at læse praktiske informationer der omhandler spillested, kontaktoplysninger på turneringsledere, kampformat samt retningslinjer for COVID-19. Kan findes HER
 
Husk at det er et krav at alle personer over 12 år skal bære mundbind eller visir på indendørs idrætsfaciliteter med offentlig adgang.
 
På gensyn til en god dag i Hinnerup :)

Er der ikke nogle jyske klubber eller spillere der synes det kunne være interessant at komme til inspirationsaften, hvor Torben Svejgård fortæller hvad nøglen er til flere medlemmer? 
Der holdes to aftner i Jylland nemlig d. 2/11 i Aalborg og d. 3/11 i Ry. Der er stadig ledige pladser, så skynd at tilmelde. 
Tilmelding kan findes HER

Det er stadig muligt at melde sig til JM i skumtennis 2010 for junior, senior og veteraner, da tilmeldingsfristen er på fredag d.16. oktober 2020.
JM løber af stablen den 1. november 2020 i Hinnerup, ved Århus.
Lad os sammen gøre dette Jysk Mesterskab i skum 2020 til et brag af en turnering og vise at vi i Jylland også kan spille skumtennis.
ALLE kan deltage - fra nybegynder til landsholdsspiller - så tag forældre, venner eller søskende under armen og tilmeld jer.
Så kom og vær med til at få en sjov, hyggelig og aktiv tennisdag med andre børn og voksne spillere. Indbydelsen findes på JTU’s hjemmeside eller HER
Tilmelding foregår HER
Husk at vinderne, i de enkelte årrækker til JM i Skumtennis er direkte kvalificeret til DTF skumtennismesterskab 2020, som i år afholdes i Hinnerup. JM giver endvidere dobbelt så mange point til skumtennisranglisten og du kan også her højne dine muligheder for at udtages til DTF Skumtennismesterskab. Læs meget mere om DTF Skumtennismesterskabet HER

JTU opfordrer alle klubber til at anvende HEAD tennisbolde.
Klubben kan købe HEAD tennisbolde via coolsport klubportalen 
K
lik HER - for at læse om sponsoraftalen.

 Find din klub

Find en jysk klub i nærheden af dig

FIND KLUB

 Indmeldelse i JTU

Indmeld din klub i JTU

Indmeldelse