Ranglister

I Jylland Tennis Unions junior- og veteranholdturnering skal klubberne indtaste ranglister. Der skal indtastes ranglister i ALLE Jyllandsserierækker for juniorerne og i ALLE Eliterækker for veteranerne. Dette sker ved indtastning i DTF’s turneringsprogram Tournament Software – se link nedenfor

Der skal indtastes nye ranglister ved starten på en ny holdturneringssæson. Det betyder at der skal indtastes ranglister.

  • Før starten på udendørssæsonen
  • Før starten på indendørssæsonen

Alle spillere der ønskes anvendt i den gældende holdturnering skal figurere på ranglisten. Dog kan der i tilfælde af mangel på spillere undervejs i turneringen tilføjes ekstra spillere på ranglisten, men alene spillere, der styrkemæssigt er lavere rangeret end de allerede opførte spillere.

Såfremt en klub ikke har indtastet rangliste inden den pågældende tilmeldingsfrist vil holdet dømmes som taber af den pågældende kamp (1. spillerunde). Såfremt en klub ikke indtaster ranglisten inden 2. spillerunde, udelukkes holdet fra turneringen. Se reglementerne for henholdsvis junior og veteran for de præcise terminer for indtastning af ranglisten.

Relevante dokumenter til brug for klubbens rangliste:

  • 3_sportmaster.png
  • Coolsport_logo_master-002.jpg
  • HEAD_wordmark_pos-002.jpg

Spørgsmål vedr. holdturnering?

Kontakt gerne en af os:

  DTF Sekretariatet
Tlf. 43 26 26 60
dtf@tennis.dk
   
Camilla Petersen
JTU-konsulent
TLF: 22 85 99 92
holdturnering@jtu.dk