Udendørs Holdturnering

Udendørssæsonen 2021 byder som i de foregående år på en masse muligheder for at spille holdturnering.

Hvorfor skal man spille holdturnering?

”Det er fedt og helt specielt at spille sammen som et hold, da det styrker sammenholdet. Der kæmpes for holdet og ikke kun sig selv. Holdfølelse og fællesskabet er i fokus i en ellers meget individuel sportsgren”

I år er JTU og DGI gået sammen om et fælles holdturneringstilbud. Vi ønsker at holdturneringen skal være med til at danne fællesskab i hele Jylland.

Derfor inviterer vi alle JTU-klubber og DGI-klubber til at deltage i holdturneringen. Det er en forudsætning for deltagelse i holdturneringen, at din klub/forening er medlem af både DGI og JTU/DTF. Det er gratis at melde sig ind og for nærmere info, kontakt os gerne.

Har I tennisspillere i jeres klub, som har mod på at dyste imod spillere fra andre klubber, har I nu alle muligheder uanset køn, niveau og alder. Så tag din makker under armen og tilmeld jer holdturneringen. Det er både sjovt og udfordrende at spille mod andre tennisspillere for andre klubber.

Herunder finder I oversigten over de forskellige holdturneringer der udbydes i Jylland udendørs 2021,  både som junior, senior, veteran og pensionist. 

 

Holdturneringstilbud i udendørssæsonen 2021 vil være følgende:

JUNIOR

Der vil fra udendørssæsonen 2021 udbydes holdturneringsstævner for juniorerne, hvor både tennisspillet samt det sociale aspekt er i centrum.

Stævnerne vil foregå over en dag og vare omkring 6-7 timer, hvor der er flere hold samlet og spiller mod hinanden. Stævnerne vil blive udbudt så alle kan være med, rækkerne opdeles efter niveau.

Spilledato samt spillesteder for de enkelte årrækker kan ses HER

Foreløbig point i holdturneringsstævnerne kan findes HER

Finalestævne afholdes d. 12. september i Horsens for de rækker hvor der er flere puljer. Vinderne af de enkelte puljer mødes til finalestævnet og dyster om sejren. 

Spilleprogram kan findes HER

Praktiske oplysninger kan findes HER

Spørgsmål til JTU's holdturneringsstævne for juniorer så kontakt Camilla Petersen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

SENIOR 

Holdturnering for tennisspillere over 18 år, der gerne vil spille med i en hyggelig turnering. Der udbydes 2- og 4-personers rækker for dame, herre og mix hold. For alle niveauer. Rækkerne spilles som udgangspunkt på forskellige dage, så der er mulighed for at man som spiller kan spille flere rækker, hvis det ønskes.   

Dame

2 personers hold (2 singler og 1 double). Programsættes til torsdag. For yderligere info og tilmelding – Klik her

4 personers hold (4 doubler). Programsættes til tirsdag. For yderligere info og tilmelding – Klik her

Herre

2 personers hold (2 singler og 1 double). Programsættes til tirsdag. For yderligere info og tilmelding – Klik her

4 personers hold (4 doubler). Programsættes til torsdag. For yderligere info og tilmelding – Klik her

Mix

2 personers hold (2 singler og 1 double). Programsættes til onsdag. For yderligere info og tilmelding – Klik her

4 personers hold – 1 dame + 3 herrer (4 singler og 2 doubler) Programsættes til onsdag. For yderligere info og tilmelding – Klik her

4 personers hold – 2 damer + 2 herrer (4 doubler). Programsættes til onsdag. For yderligere info og tilmelding – Klik her

Tilmeldingsfrist for seniorrækkerne er den 3. maj 2021. 

Spørgsmål til senior så kontakt Camilla Petersen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Thomas Grasbakken, DGI Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

HEAD DTF HOLDTURNERING FOR SENIOR 

HEAD DTF Holdturneringen er opdelt i to adskilte turneringer – en divisionsturnering for alle klubbens 1. hold og en ligaturnering for klubbernes sekundære hold. Turneringen er også opdelt i en dame- og herrerække og kræver minimum 4 spillere. Denne holdturnering administreres af Dansk Tennis Forbund, og at det er dem man skal kontakte hvis der er spørgsmål, ændringer eller til- og afmeldinger.

Spilleplanen kan ses HER

Spørgsmål til DTF holdturneringen, så kontakt enten Tom Gustavsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Mia Mønster Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

VETERAN

Holdturnering for dame- og herrespillere over henholdsvis 35 år og 40 år. I veteranholdturneringen kan der tilmeldes hold i både 1. division og Jyllands/Fynsserien. Til sommersæsonen 2021 vil Danske Tennisveteraner stå for administrationen af 1. division mix-rækker i 40+, 50+, 60+, og 70+ i en 1-årige forsøgsperiode. Jyllands/Fynsserien* vil administreres af JTU. Spilledag er som udgangspunkt onsdag kl 17.00, men er kørselsafstanden mere end 1 time, spilles der efterfølgende søndag. Holdene er velkommen til selv at aftale en spilledag, dog med den forudsætning at kampen er spillet inden næste spillerunde.

Mix – Jyllands/Fynsserien

4 personers hold - 1 dame + 3 herrer (4 singler og 2 doubler) for rækkerne 35/40+ og 45/50+. For yderligere info og tilmelding findes - Klik her

6 personers hold - 2 damer + 4 herrer (2 singler og 4 doubler) for rækkerne 55/60+ og 65/70+. For yderligere info og tilmelding findes - Klik her

Tilmeldingsfrist for veteranerne er den 3. maj 2021

Spilleplanen tilstræbes at sendes ud d. 10. maj 2021.

Spørgsmål til veteran så kontakt Camilla Petersen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Troels Klausen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

* "Vi har fra 2021 valgt at kalde den næstbedste jyske række for Jyllands/Fynsserien. I det første udsendte materiale var navnet 2. division, men det er det samme".

 

Motionist 60+

Holdturnering for tennisspillere over 60 år, der gerne vil spille med i en hyggelig turnering. Der udbydes 2- og 4-personers rækker for dame, herre og mix hold med forskellige spilleformater. For alle niveauer. Rækkerne spilles som udgangspunkt fredag formiddag.

Dame

2 personers hold (2 singler og 1 double). For yderligere info og tilmelding – Klik her

4 personers hold (4 doubler). For yderligere info og tilmelding – Klik her

Herre

2 personers hold (2 singler og 1 double). For yderligere info og tilmelding – Klik her

4 personers hold (4 doubler). For yderligere info og tilmelding – Klik her


Mix

2 personers hold (2 singler og 1 double). For yderligere info og tilmelding – Klik her

4 personers hold – 1 dame + 3 herrer (4 singler og 2 doubler). For yderligere info og tilmelding – Klik her

4 personers hold – 2 damer + 2 herrer (4 doubler). For yderligere info og tilmelding – Klik her

Tilmeldingsfrist for pensionistrækkerne er den 3. maj 2021. 

Spørgsmål til pensionist 60+ så kontakt Camilla Petersen, JTU Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Thomas Grasbakken, DGI Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Spilledatoerne for Holdturnering ude er i 2021 som udgangspunkt 

Holdturneringstævne – Juniorer:

Spilleterminerne for de enkelte årrækker er endnu ikke kendte, men vil følge weekenderne for HEAD DTF Holdturneringen for senior. Datoer kan være:

12. juni 

13. juni 

19. juni 

20. juni 

7. august

8. august 

14. august 

15. august 

21. august 

22. august 

28. august 

29. august 

12. september - Evt. finalestævne 


DTF-holdturnering - Seniorer: 

9. maj - (Elitedivision, 1. Division, 2.-4. Division)

13. maj - (Elitedivision, 1. Division, 2.-4. Division, Liga)

22. maj - (Elitedivision, 1. Division, 2.-4. Division, Liga)

9. juni - (Elitedivision, 1. Division)

19. juni - (2.-4. Division, Liga)

7. august - (Elitedivision, 1. Division, 2.-4. Division)

11. august - (Elitedivisionen)

14. august - (Elitedivision, 1. Division, 2.-4. Division, Liga)

21.august/22. august - (Medaljespil Elite)

28. august - (1. Division, 2.-4. Division, Liga)

 

Holdturnering – Senior 

1. Runde i uge 21

2. Runde i  uge 23

3. Runde i uge 24 

4. Runde i uge 25

5. Runde i uge 33 

6. Runde i uge 34

7. Runde i uge 35

 

Holdturnering Veteraner:  

Spilledag er som udgangspunkt onsdage kl 17.00, men er kørselsafstanden mere end 1 time, spilles der om søndagen. Holdene er velkommen til selv at aftale en spilledag, dog med den forudsætning at kampen er spillet inden næste spillerunde.

26. maj - 1. runde 

9. juni - 2. runde 

16. juni - 3. runde

11. august - 4. runde 

18. august - 5. runde 

25. august - 6. runde 

8. september - Evt. Placeringskampe i 2. division

 

Dokumenter
Se alle dokumenter til brug for holdturneringen udendørs 2020 under siden ”Reglementer, regler og manualer”

Brug og opbevaring af billeder til JTU-arrangementer:

Jyllands Tennis Union indsamler, opbevarer og anvender billeder, der er taget i forbindelse med JTU-aktiviteter under skyldigt hensyn til de ophavsretslige regler. Det er hermed JTU, der har billedrettighederne til alle JTU’s arrangementer og VI uden videre kan publicere stemningsbilleder og billeder af præmieceremonier. Disse billeder anvendes på klubbens hjemmeside samt facebook side. Man kan som enkelt person, dog anmode JTU om ikke at publicere bestemte stemningsbilleder. Til alle JTU’s arrangementer skal der ligeledes indhentes tilladelse fra JTU omkring der laves pressefotos under stævnerne. JTU har ikke indvendinger i at deltagerne publicerer billeder fra stævnerne med forudgående accept fra berørte enkeltpersoner hvor der er tale om klart personhenførbare billeder, og at generelle stemningsfotos er tilladte.    

JTU følger DIF’s anvisninger vedr. offentliggørelse af billeder. Læs mere om disse anvisninger HER

Resultater:

JTU’s Holdturnering ude 2020 - Placeringer

JTU’s Junior Holdturneringsstævner ude 2020 - Samlet antal point 

JTU’s Holdturnering ude 2019 - Placeringer

JTU’s Holdturnering ude 2018 - Placeringer

  • 3_sportmaster.png
  • Coolsport_logo_master-002.jpg
  • HEAD_wordmark_pos-002.jpg

Spørgsmål vedr. holdturnering?

Kontakt gerne en af os:

  Andreas Berner
JTU-konsulent
Tlf: 28 29 73 66
holdturnering@jtu.dk
   
 

DTF Sekretariatet

Tlf. 43 26 26 60
dtf@tennis.dk