Unionernes Skumtennismesterskab

SKAL DU MED TIL UNIONERNES SKUMTENNISMESTERSKAB 2022? 

I midten af december 2022 afvikles Unionernes Skumtennismesterskab på Fyn for de kvalificerede spillere. Her skal spillere fra Jylland, Fyn og Sjælland kæmpe om prisen som vinder af den store landsfinale! 

 

Sådan kvalificerer du dig til Unionernes Skumtennismesterskab 2022:

Det er de enkelte unioner der udtager de bedste og stærkeste spillere for deres unioner og der er to måder du som spiller kan højne dine chancer for at udtages på; enten ved at vinde A-rækken i din årgang i Jysk Skumtennismesterskab 2022 eller samle flest point på skumtennisranglisten. Du har mulighed for at samle point til ranglisten ved at deltage i den Jyske Skumtennis tour 21/22. 

De enkelte skumtennisstævner i den jyske skumtennis tour, fra november 2021 til april 2022 er pointgivende og det er på denne måde man kan kvalificere sig til skumtennismesterskabet ved at få flest point.

Følgende point tildeles fra hvert stævne:

1. pladsen – 15 point

2. pladsen – 10 point

3. pladsen – 5 point

Ved deltagelse i Jysk Mesterskab i skumtennis gives følgende point

1. pladsen – 30 point

2. pladsen – 20 point

3. pladsen – 10 point

 

Alle spillernes point findes på en rangliste for henholdsvis herre/drenge og damer/piger og opdateres løbende henover vintersæsonen. Der kan læses mere om den Jyske SkumTennisTour - HER - og finde informationer, hvornår og på hvilke lokationer disse stævner afholdes.

 

Hvem og hvor mange kan komme med til Unionernes Skumtennismesterskab 2022?

De 2 bedste jyske spillere i henholdsvis U10, U12, U14, U16, U18, senior, samt veteran 50+ kvalificeres til Unionernes Skumtennismesterskab – rækkerne er kønsopdelte. Til Unionernes Skumtennismesterskab bliver der spillet indledende puljespil i to puljer med fem spillere i hver pulje + semifinaler, finale og bronzekamp. Spillerne kommer dermed med at spille kampe både lørdag og søndag.

 

Hvad gør jeg nu?

Find dit næste skumtennisstævne, som er del af den jyske skumtennistour og meld dig til med det samme – jo flere stævner du deltager i, desto større chance har du for at samle point sammen. Find alle stævnerne HER

 

Brug og opbevaring af billeder til JTU-arrangementer:

Jyllands Tennis Union indsamler, opbevarer og anvender billeder, der er taget i forbindelse med JTU-aktiviteter under skyldigt hensyn til de ophavsretslige regler. Det er hermed JTU, der har billedrettighederne til alle JTU’s arrangementer og VI uden videre kan publicere stemningsbilleder og billeder af præmieceremonier. Disse billeder anvendes på klubbens hjemmeside samt facebook side. Man kan som enkelt person, dog anmode JTU om ikke at publicere bestemte stemningsbilleder. Til alle JTU’s arrangementer skal der ligeledes indhentes tilladelse fra JTU omkring der laves pressefotos under stævnerne. JTU har ikke indvendinger i at deltagerne publicerer billeder fra stævnerne med forudgående accept fra berørte enkeltpersoner hvor der er tale om klart personhenførbare billeder, og at generelle stemningsfotos er tilladte.    

JTU følger DIF’s anvisninger vedr. offentliggørelse af billeder. Læs mere om disse anvisninger HER

Resultater:

Resultater 2022 på Fyn

Resultater 2021 på Sjælland

Resultater 2020 i Jylland

Resultater 2019 på Fyn