DTF Skumtennisesterskab

SKAL DU MED TIL DTF SKUMTENNISMESTERSKABET 2020?

I weekenden den 5.-6. december 2020 afvikles der DTF Skumtennismesterskab i Hinnerup ved Århus for de kvalificerede spillere. Her skal spillere fra Jylland, Fyn og Sjælland kæmpe om prisen som vinder af den store landsfinale! 

Sådan kvalificerer du dig til DTF Skumtennismesterskabet 2020:

Det er de enkelte unioner der udtager de bedste og stærkeste spillere for deres unioner, ud fra dem som har deltaget i den lokale skumtennis tour. De enkelte skumtennisstævner i den jyske skumtennis tour, fra november 2019 til marts 2020 er pointgivende. 

Følgende point tildeles fra hvert stævne:

1. pladsen – 15 point

2. pladsen – 10 point

3. pladsen – 5 point

Ved deltagelse i Jysk Mesterskab i skumtennis gives følgende point

1. pladsen – 30 point

2. pladsen – 20 point

3. pladsen – 10 point 

Alle spillernes point findes på en rangliste for henholdsvis herre/drenge og damer/piger og opdateres løbende henover vintersæsonen. Se ranglisterne HER.

Du kan som spiller dermed kvalificerer dig på to måder til DTF Skumtennismesterskabet, enten ved at deltage i den Jyske Skumtennistour og dermed optjene flest point eller ved at vinde Jysk Mesterskab i Skumtennis 2020, i din årrække. De spillere som vinder Jysk Mesterskab i skumtennis d. 1. november 2020 er direkte kvalificeret til at deltage i DTF skumtennismesterskab og dermed repræsentere Jylland.  

 

Hvem og hvor mange kan komme med til DTF Skumtennismesterskabet 2020?

De 2 bedste jyske spillere i henholdsvis U10, U12, U14, U16, U18, senior, samt veteran 50+ kvalificeres til DTF Skumtennismesterskaberne – rækkerne er kønsopdelte. Til DTF Skumtennismesterskaberne bliver der spillet indledende puljespil i to puljer med fem spillere i hver pulje + semifinaler, finale og bronzekamp. Spillerne kommer dermed med at spille kampe både lørdag og søndag.

 

Hvad gør jeg nu?
Find dit næste skumtennisstævne, som er del af den jyske skumtennistour og meld dig til med det samme – jo flere stævner du deltager i, desto større chance har du for at samle point sammen. Du kan læse mere om den Jyske Skumtennis Tour - HER - og finde informationer, hvornår og på hvilke lokationer disse stævner afholdes. 

 

Brug og opbevaring af billeder til JTU-arrangementer:

Jyllands Tennis Union indsamler, opbevarer og anvender billeder, der er taget i forbindelse med JTU-aktiviteter under skyldigt hensyn til de ophavsretslige regler. Det er hermed JTU, der har billedrettighederne til alle JTU’s arrangementer og VI uden videre kan publicere stemningsbilleder og billeder af præmieceremonier. Disse billeder anvendes på klubbens hjemmeside samt facebook side. Man kan som enkelt person, dog anmode JTU om ikke at publicere bestemte stemningsbilleder. Til alle JTU’s arrangementer skal der ligeledes indhentes tilladelse fra JTU omkring der laves pressefotos under stævnerne. JTU har ikke indvendinger i at deltagerne publicerer billeder fra stævnerne med forudgående accept fra berørte enkeltpersoner hvor der er tale om klart personhenførbare billeder, og at generelle stemningsfotos er tilladte.    

JTU følger DIF’s anvisninger vedr. offentliggørelse af billeder. Læs mere om disse anvisninger HER