Sponsorer for Jyllands Tennis Union

Jyllands Tennis Unions sponsorer yder et vitalt bidrag til alle de aktiviteter som unionen er med til at arrangere.

Vi håber at unionens klubber og medlemmer bakker op om disse sponsorer og gør brug af deres produkter og aktuelle tilbud.

Hovedsponsorer

JTU har i år 2019 fornyet deres sponsoraftale med HEAD via distributøren i Danmark, Cool Sport A/S.

Sponsoraftalen indeholder et årligt sponsorat samt en attraktiv klubindkøbsordning på HEAD tennisbolde, klubtøj, præmier mv. gennem klubbens lokale sportsforretning.

JTU opfordrer alle klubber til at anvende HEAD tennisbolde.

HEAD yder bonus til den enkelte JTU-klub på 20 kr. ex. moms pr. dusin HEAD TOUR og HEAD DAVIS CUP bolde købt via coolsport klubportalen http://klubber.coolsport.dk/, som klubben kan rekvirere klubtøj eller præmier for. Denne bonus vil altid være synlig, når klubben logger ind med sit individuelle login for at bestille bolde. Oprettelse af en profil på coolsport klubportalen er gratis og tager kun ganske få minutter. Alle varer bestilt via www.coolsport.dk leveres gennem selvvalgt sportsbutik, der handler med HEAD i forvejen. Sportsbutikken vælges under oprettelsen.

Klik - HER - for at læse mere om sponsoraftalen og hvordan klubben kan anvende den attraktive indkøbsordning. 


 

Øvrige sponsorer

Unionerne og DTF’s nyindgåede samarbejde med strømpeproducenten Bambusa Danmark kan give ekstra penge i jeres klubkasse. Læs, hvordan din klub kommer i gang med at sælge de miljøvenlige strømper med fortjeneste.

Unionerne og DTF har indgået en samarbejdsaftale med den miljøvenlige strømpeproducent Bambusa Danmark. Siden opstarten i 2017 har Bambusa bidraget med 100 millioner norske kroner til foreningslivet i Norden. Nu er det tid til at også tennis- og padelklubberne i Danmark får en bid af kagen.

En aftale med Bambusa går i al sin enkelthed ud på, at man skal aktivere sine medlemmer til at sælge en eller to familieposer med strømper til venner, familie eller kollegaer. Halvdelen af salgsprisen ryger direkte i klubkassen. Det er 100 procent risikofrit for foreningen at indgå en aftale med Bambusa, da usolgte varer kan returneres omkostningsfrit.

Herudover er der også mulighed for at klubben kan få en stander stående i klubben til salg af strømper til egne medlemmer, læs mere om det HER

Et sponsorsamarbejde for klubben med Bambusa indebærer:

  • Fri retur på varer, som ikke bliver solgt

  • Faktura betales, når varerne er solgt

  • Kvalitetsgaranti på produkterne

  • Fri fragt

 Mulighed for stor fortjeneste

Hvis I går sammen med Bambusa, sælger foreningen strømper en til to gange om året i kampagner på 45 dage. Bambusaprodukterne kan sælges pakkevis til en pris af 150 kroner eller i familieposer til 750 kroner.

Lykkes klubben eksempelvis med at sælge 100 familieposer, tjenes der 37.500 kroner. Så der kan være meget at hente, hvis man får succes.

Kom i gang – kontakt Bambusa i dag

Tennisklubberne i Rødovre og Herning er allerede i gang. Skal I være de næste?

Hvis I er interesseret, så kontakt Bambusa Danmark, Jylland:

  • Mette La Cour, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og mobil 52184856

Du kan også finde meget mere materiale i Bambusas succesguide til klubber. Her er der blandt andet beskrevet, hvordan I på en smart måde kan aktivere klubbens medlemmer i salgsarbejdet.