Nyheder

De tre vindere af 1 kasse bolde fra holdturneringskonkurrencen fra marts måned er:
  • U14 drenge holdet fra Aarhus 1900
  • Herre senior 2 personers holdet fra Hovedgård Tennisklub
  • Veteranholdet fra Skive Tennisklub

Vi kører en omgang mere, og sætter igen tre nye kasser bolde på højkant.

Meld dig til Holdturneringen i Jylland i løbet af april og vær med i lodtrækningen om en hel kasse bolde til din klub. Der er 1 kasse bolde på spil i hver af de 3 turneringer og vi trækker lod blandt alle, der har meldt sig til senest d. 30. april.
Læs mere om Senior- og 60+ turneringen, Juniorholdturneringen og Veteranholdturneringen, hvor du også kan tilmelde dit hold - HER
 

Tennissporten i Danmark er gået frem med mere end 10.000 medlemmer fra år 2019 til 2020. Dermed er vi den sportsgren, som har haft den største fremgang.
Den store vækst er spredt ud over hele landet og i alle aldersgrupper. Læs hele artiklen HER
En særlig tak skal gå til alle frivillige, ildsjæle og trænere rundt omkring i klubberne i Danmark, uden jeres arbejdsomhed og engagement havde dette ikke været muligt. 
Vi håber på en kanon god sæson, hvor vi kan får lov til at dyrke vores elskede sportsgren, give glæden videre til andre, og sørge for, at udviklingen fortsætter i 2021!.
Vi ses snart på tennisbanerne
 
 
 
 

JTU er desværre nødsaget til at udskyde Jysk Mesterskab i skumtennis d. 17.-18. april på baggrund af regeringens genåbningsplan om at indendørs aktivitet ikke er tilladt på spilleterminen.

JTU er utrolig kede af vi ikke får lov til at spille, men håber det lykkes på et senere tidspunkt.

Jysk Mesterskab i skumtennis 2021 vil udskydes til d. 31. oktober 2021.

Igen, vi er enormt kede af at skulle give jer denne besked, men håber på jeres forståelse og fortsatte opbakning.

JTU's bestyrelse er på baggrund af regeringens genåbningsplan nødsaget til at udskyde generalforsamlingen, som var planlagt til d. 27. april 2021 i Kulturhuset Skanderborg. 

Generalforsamlingen udskydes på ubestemt tid. 

Bestyrelsen vil dog nøje følge Covid-19 situationen, og så snart det er muligt, vil generalforsamlingen afholdes. Indkaldelse, dagsorden og årsrapport sendes ud fire uger inden generalforsamlingens afholdelse.

Bedste hilsner på vegne af

Jyllands Tennis Unions bestyrelse

Jysk Mesterskab indbydelserne for junior, senior og veteraner udendørs 2021 er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer!
JTU er klar over problematikken omkring coronavirus pandemi og hvilke konsekvenser det giver for bl.a. vores sport. Men JTU har dog alligevel besluttet at indbyde til Jyske Mesterskaber udendørs 2020 for junior, senior og veteraner og påtænker at tilrettelægge mesterskaberne så den både sportsligt og sundhedsmæssigt giver mening. Som vi alle er klar over er situationen omkring COVID-19 uvist og flere ting kan ændre sig, så i første omgang indbyder vi og tager efter tilmeldingsfristens udløb, stilling til hvordan mesterskaberne skal afvikles.
Tilmeldingsfristen for junior, senior og veteraner er den 10. maj 2021.
Indbydelserne til JM kan findes på JTU's hjemmeside
Tilmelding til JM udendørs foregår via turneringsprogrammet Tournament Software. Tilmelding KRÆVER en profil i Tournament Software. Det er ganske gratis og tager kun ganske få minutter at oprette. Manual til oprettelse af brugerprofil findes HER
Tilmelding til junior- og seniorrækkerne kan findes HER
Tilmelding til veteranrækkerne kan findes HER

Jo hurtigere der kommer hjælp frem til en person, der er faldet om med hjertestop, jo større chance er der for, at personen overlever. Hvis en hjertestarter medbringes, er chancen for overlevelse endnu større. Er der en hjertestarter tilgængelig nær jeres tennisklub, eller mangler der en i lokalområdet? 

 Ved Hjerteforeningens Landsuddeling søndag d. 30. maj 2021, giver vi jer mulighed for at få en gratis hjertestarter.

Hvis I starter en hjertestarter-gruppe HER og sikrer, at jeres gruppe går minimum 15 indsamlingsruter søndag d. 30. maj 2021, giver Hjerteforeningen jer:

  • En Zoll hjertestarter
  • Et udendørs klimaskab til hjertestarteren
  • Montering af autoriseret elektriker
  • Et års ServicePlus-aftale (Aftalen inkluderer fuld service og sikrer, at jeres hjertestarter altid er funktionsdygtig)
  • Et 30 minutters introkursus i genoplivning

Alt sammen kvit og frit! I kan læse mere om muligheden for at gå jer til en hjertestarter og oprette en gruppe på landsuddeling.dk.

Hvis I har nogle spørgsmål, eller har brug for hjælp til at oprette en gruppe, er I meget velkomne til at kontakte Landsuddelingen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 33 66 99 99.

Til sæson 2021 er JTU og DGI Tennis gået sammen om et fælles holdturneringstilbud. 

Har I tennisspillere i jeres klub, som har mod på at dyste imod spillere fra andre klubber, har I nu alle muligheder uanset køn, niveau og alder. Der udbydes i udendørssæsonen 2021 holdturneringer for både juniorer, senior og veteraner.

Al information omkring de forskellige holdturneringstilbud samt tilmelding kan findes HER

 

Kære jyske tennisklubber

I forbindelse med udvælgelsen af Årets Tennisklub i JTU 2021 vil vi fra bestyrelsens side hermed gerne bede om jeres deltagelse. 

For at vi kan danne os et bredt vurderingsgrundlag, vil vi bede jer indstille jeres klub, hvis I mener I opfylder et eller flere kriterier til at kunne vinde prisen. Eller det kan være, at man har et indgående kendskab til en anden jysk klub, som man synes fortjener en nominering. Kriterierne kan findes her

Alt vi beder om er en skriftlig motivering fra jer på højst 1 A4 side, som tager afsæt i førnævnte kriterier.

Hvis I er i tvivl, om I nu også er kvalificerede, så skriv alligevel - det er meget værd at få et indblik i jer medlemsklubbers idéer. Disse vil måske kunne inspirere andre klubber, så vi sammen kan løfte vore jyske tennisfællesskaber yderligere - og dermed sporten generelt.

Vær desuden opmærksom på de øvrige JTU-priser (bilaget), som man også er velkommen til at indstille kandidater til.

Frist for motiveret indstilling til Årets Tennisklub (og øvrige priser) er fredag den 26. februar på nedenstående mailadresse. 

Mvh. på JTU-betyrelsens vegne

David Servé

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DTF har tænkt ud af boksen og laver Nationalt Tennisseminar online med hele ti inspirerende tennisforedrag, der er håndplukkede for at fryde klubbernes forskellige tennis- og padelentusiaster. Det foregår over fire dage og det er ganske gratis at deltage.
Du kan glæde dig til at blive underholdt af en række fremragende oplægsholdere, der med sikkerhed vil klæde dig på med fif og inspiration, som du kan tage med dig hjem i klubben.
Men skynd dig at tilmelde dig for der er et maksimum på 50 deltagere til hvert af foredragene.
Se hele det spækkede program HER