JTU inviterer til trænersamlinger, hvor ALLE trænere er velkomne til at deltage. 

Til JTU's trænersamling får trænerne en inspirationsdag, hvor der gennemgås de problemstillinger de som trænere kan have i jeres klub, hvad enten det er inspiration til en træningsøvelse, doubletaktik eller noget helt tredje.

Det er gratis at deltage for trænerne.

Der udbydes trænersamlinger tre forskellige lokationer i Jylland. 

Indbydelse til trænersamlingerne kan findes HER

Der skal derfor lyde et stort tillykke til vinderne samt et kæmpe tak til alle de spillere, som har deltaget i JM ude 2023. Der skal endvidere lyde en stor tak til værtsklubberne for afholdes af JM samt til de tilskuere som var tilstede under mesterskaberne og var med til at skabe en god stemning og atmosfære. Uden jer ville dette ikke kunne lade sig gøre.
Til sidst skal lyde en stor tak til HEAD for at sponsorer præmierne.
Der er taget en del billeder i løbet af weekenderne, som vil blive lagt på facebook og hjemmesiden inden længe. Hvis der er nogle som ikke ønsker at billeder af dem bliver lagt på Facebook og hjemmeside, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Spilleprogrammet kan findes online i turneringsprogrammet Tournament Software HER
Spilleprogrammet for de enkelte datoer separat ses under fanen kampe og under den ønskede dato.
Det samlede spilleprogram med datoer og tider findes under fanen rækker, hvor den ønskede række vælges. Husk altid at tjekke spilleprogrammet inden man tager afsted i tilfælde af afbud.
Ved afbud på dagen kontaktes turneringslederen på spillestedet.
Vi ses til JM ude 2023
Jyllands Tennis Union ønsker alle deltagere en rigtig god turnering

Spilleprogrammet kan findes online i turneringsprogrammet Tournament Software HER
Spilleprogrammet for de enkelte datoer separat ses under fanen kampe og under den ønskede dato.
Det samlede spilleprogram med datoer og tider findes under fanen rækker, hvor den ønskede række vælges. Husk altid at tjekke spilleprogrammet inden man tager afsted i tilfælde af afbud.
Ved afbud på dagen kontaktes turneringslederen på spillestedet.
Vi ses til JM ude 2023
Jyllands Tennis Union ønsker alle deltagere en rigtig god turnering

Det er tid til at samle holdet og tilmeld jer juniorholdturneringen, da tilmeldingsfristen er i morgen d. 11. maj kl 23.59
Alle kan være med - Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere på alle niveauer.
Som en tennisspiller siger ganske tydelig ”Det er fedt og helt specielt at spille sammen som et hold, da det styrker sammenholdet. Der kæmpes for holdet og ikke kun sig selv. Holdfølelse og fællesskabet er i fokus i en ellers meget individuel sportsgren”
Så bak op om holdturneringskonceptet og skynd at tilmelde jer.
Læs mere om holdturneringerne i indbydelsen HER
Tilmelding af hold findes HER
 

Så er det ved at være sidste chance for at tilmelde hold til senior, 60+ og veteranholdturneringen, da tilmeldingsfristen er i dag kl 23.59 
Tilmeldingsfristen for juniorhold er d. 11. maj.
Så på med tennisskoene og tilmeld jer nu. Det er både sjovt og udfordrende at spille mod andre tennisspillere for andre klubber. 
Hvorfor spille holdturnering? ”Det er fedt og helt specielt at spille sammen som et hold, da det styrker sammenholdet. Der kæmpes for holdet og ikke kun sig selv. Holdfølelse og fællesskabet er i fokus i en ellers meget individuel sportsgren”
Læs mere om Senior-, 60+, Veteran og juniorholdturneringen herunder, hvor du også kan tilmelde dit hold HER
JO FLERE HOLD DER TILMELDER SIG, JO SJOVERE ER DET

Det er tid til at melde sig til JM udendørs 2023, da tilmeldingsfristen for juniorer, senior og veteraner er den 8. maj 2023, men hvorfor vente med at tilmelde sig.
Seniorerne spiller fra 26.-28.maj i Skovbakken, Juniorerne spiller fra d. 2.-4. juni i AGF og Vejle og Veteranerne spiller fra d. 2.-4. juni i Århus1900.
Lad os sammen gøre dette Jysk Mesterskab udendørs 2023 til et brag af en turnering. 
Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere i alle aldersgrupper og på alle niveauer.
Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær, så KOM OG VÆR MED!
Indbydelserne til junior, senior og veteraner findes på JTU’s hjemmeside HER 
Præmiesummen i henholdsvis Mesterrækkerne i dame- og herresingle samt dame- og herredouble udgør en samlet sum på kr. 10.200, -.
OBS Wildcards i år!!
JTU er i år så heldige at kunne tildele wildcards til ITF turneringer for både U16-U18 spillere og til seniorspillerne.
🎾Vinderen af U16-U18 A-rækken i henholdsvis pige- og drengesingle får tildelt et wildcard til hovedturneringen til ITF J60 turneringen i Århus1900, som spilles fra d. 13. juni.
🎾Finalisten af U16-U18 A-rækken i henholdsvis pige- og drengesingle får tildelt et wildcard til kvalifikationen til ITF J60 turneringen i Århus1900, som spilles fra d. 11. juni.
🎾Vinderen af mesterrækken i henholdsvis herre- og damesingle få tildelt et wildcard til kvalifikationen til IFT-futures turneringen i Vejle, som spilles fra d. 23. juli
Tilmelding til JM for junior og senior findes HER 
Tilmelding til JM for veteraner findes HER 
Kom så alle Jyske tennisspillere - Tennis er fedt, DOUBLE er dobbelt så fedt! Så på med tennisskoene og skynd dig ind og meld dig til Jysk Mesterskab i både single OG double. 🥳

 

JO FLERE HOLD DER TILMELDER SIG, JO SJOVERE ER DET!!!
Fristen for tilmelding af hold til senior, veteraner og 60+ er nemlig allerede på onsdag d. 3. maj. Tilmeldingsfristen til juniorer er d. 11. maj. Så på med tennisskoene og tilmeld jer allerede  nu. Det er både sjovt og udfordrende at spille mod andre tennisspillere for andre klubber.
Læs mere om Senior- og 60+ turneringen, Juniorholdturneringen og Veteranholdturneringen herunder, hvor du også kan tilmelde dit hold - HER