Nyheder

Er du klar til en masse tennis, sved på panden og gode kampe?
Så kom til ØBG Open - En del af den Jyske Skumtennis Tour 21/22
SkumtennisTouren er for alle BÅDE BØRN OG VOKSNE. 
Skumtennis er sjovt, forbedrer teknikken og giver sved på panden, da dueller som regel er længere, så på med tennisskoene og kom afsted. ØBG Open afholdes d. 12. december 2021 på Buskelundskolen i Silkeborg
Så kom frisk og vær med til at få en sjov, hyggelig og aktiv tennisdag med andre børn og voksne spillere. 👌😃Tilmeldingsfristen er på søndag d. 5. december 2021, men hvorfor vente?
Tilmelding kan gøres HER
 

 
Kan DU se dig selv på præmiepodiet?! Eller har DU lyst til at give det et forsøg til det kommende skumtennismesterskab? 
Den 11. og 12. december i Roskilde (der spilles begge dage) afholdes der skumtennismesterskab for unionerne, hvor spillere fra hele Danmark deltager. 
Vi mangler lige nogle enkelte spillere i nedenstående årgange for at stille med fuldt hold her fra Jylland:
🔥 1x U12 pige
🔥 1x U16 dreng
🔥 2x senior herre
🔥 2x senior dame
🔥 2x 50+ damer
 
Det koster 250,- at være med.
Skriv til Camilla på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du ønsker en af ovenstående pladser 
Frist for tilmelding er d. 24. nov, da pladserne så vil gå videre til en af de andre unioner.
 

Spilleprogrammerne kan findes online i turneringsprogrammet Tournament Software. 
Spilleprogram for junior og senior findes HER
Spilleprogram for veteraner findes HER
Spilleprogrammet for de enkelte datoer separat ses under fanen kampe og under den ønskede dato. Det samlede spilleprogram med datoer og tider findes under fanen rækker, hvor den ønskede række vælges. 
Husk altid at tjekke spilleprogrammet inden man tager afsted i tilfælde af afbud. 
Vi ses til JM inde 2021 :) 

Det er tid til at melde sig til JM indendørs 2021, da tilmeldingsfristen for juniorer, senior og veteraner er den 8. november 2021 kl. 23.59, men hvorfor vente med at tilmelde sig. 
Lad os sammen gøre dette Jysk Mesterskab indendørs 2021 til et brag af en turnering. 
Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere i alle aldersgrupper og på alle niveauer. 
Juniorerne spiller indledende kampe i weekend d. 26.-28. november, veteranerne spiller indledende samt finaler i weekenden d. 26.-28. november og seniorerne spiller indledende d. 4.-5. december. Den 6. december er der finalestævne for juniorerne (U12-U18) og seniorerne.
Præmiesummen i henholdsvis Mesterrækkerne i dame- og herresingle samt dame- og herredouble udgør en samlet sum på kr. 10.200,-.
Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær, så KOM OG VÆR MED. 
Tilmelding til JM for junior og senior foregår via HER
Tilmelding til JM for veteraner foregår via HER
Kom så alle Jyske tennisspillere - Tennis er fedt,
DOUBLE er dobbelt så fedt! Så på med tennisskoene og skynd dig ind og meld dig til Jysk Mesterskab i både single OG double. 
 

Så er nyhedsbrevet for november 2021 ude.

Nyhedsbrevet indeholder bl.a.:

Indbydelse til Jysk Mesterskab indendørs 2021, indbydelse til de første skumtennisstævner i den Jyske Skumtennis Tour og meget andet. 

Læs nyhedsbrevet - HER

Tilmeld dig til modtagelse af nyhedsbrevet - HER

Det er tid til at melde sig til JM indendørs 2021, da tilmeldingsfristen for juniorer, senior og veteraner er den 8. november 2021, men hvorfor vente med at tilmelde sig.
Lad os sammen gøre dette Jysk Mesterskab indendørs 2021 til et brag af en turnering.
Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere i alle aldersgrupper og på alle niveauer.
Præmiesummen i henholdsvis Mesterrækkerne i dame- og herresingle samt dame- og herredouble udgør en samlet sum på kr. 10.200,-.
Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær, så KOM OG VÆR MED.
Indbydelserne til junior, senior og veteraner findes på JTU’s hjemmeside HER
Tilmelding til JM for junior og senior foregår HER
Tilmelding til JM for veteraner foregår HER
 
Kom så alle Jyske tennisspillere - Tennis er fedt, DOUBLE er dobbelt så fedt! Så på med tennisskoene og skynd dig ind og meld dig til Jysk Mesterskab i både single OG double.
 

JM i Skumtennis 2021 for junior og senior er veloverstået med en masse gode kampe og ikke mindst dueller.

Der blev i løbet af dagen spillet i alt 213 kampe på Silkeborg Gymnasium og alle resultaterne kan findes i Tournament Software.

Der skal lyde et stort tillykke til vinderne samt et kæmpe tak til alle de spillere, som har deltaget i JM i skumtennis 2021. Der skal endvidere lyde en stor tak til værtsklub ØBG Silkeborg samt de frivillige som har hjulpet til i løbet af dagen. Tak til de tilskuere som var til stede under mesterskaberne og var med til at skabe en god stemning og atmosfære. Uden jer ville dette ikke kunne lade sig gøre. Til sidst tak til JTU’s sponsor HEAD, Coolsport for at sponsorere præmier

Der er taget nogle billeder i løbet af dagen, som er blevet lagt på Facebook og her på hjemmesiden 📸 Alle billederne der er taget på dagen kan findes HER

Hvis der er nogle som ikke ønsker at billeder af dem er lagt på Facebook og hjemmeside, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Husk at indendørssæsonen bl.a. er lig med skumtennis og skumtennisstævner. Læs mere om hvor og hvornår de næste skumtennisstævner løber af stablen HER

Jeg har desværre fået et afbud i U12 pige, A-rækken til stævnet på søndag i Silkeborg. 
Er der ikke en frisk U12 pige, som kunne have lyst til at træde ind? Spilleprogrammet er fra kl. 13.00-17.00. 
Kom frisk, det skal nok blive sjovt. Hvis der er en pige som er frisk, må i meget gerne kommenterer i dette opslag eller ringe til Camilla Petersen på 22859992.