Nyheder

Så lykkes det og spilleprogrammet for Jyske Mesterskaber i skumtennis 2020 for junior og senior kan nu ses i turneringsprogrammet Tournament Software HER
 
Det samlede spilleprogram for hele dagen findes under fanen ’Kampe’. Ønskes det at se hvilke spillere der er de enkelte rækker eller finde en bestemt rækkes spilletider kan dette findes under fanen ’Rækker, hvor den ønskede række herefter vælges.
 
Husk at læse praktiske informationer der omhandler spillested, kontaktoplysninger på turneringsledere, kampformat samt retningslinjer for COVID-19. Kan findes HER
 
Husk at det er et krav at alle personer over 12 år skal bære mundbind eller visir på indendørs idrætsfaciliteter med offentlig adgang.
 
På gensyn til en god dag i Hinnerup :)

Er der ikke nogle jyske klubber eller spillere der synes det kunne være interessant at komme til inspirationsaften, hvor Torben Svejgård fortæller hvad nøglen er til flere medlemmer? 
Der holdes to aftner i Jylland nemlig d. 2/11 i Aalborg og d. 3/11 i Ry. Der er stadig ledige pladser, så skynd at tilmelde. 
Tilmelding kan findes HER

Det er stadig muligt at melde sig til JM i skumtennis 2010 for junior, senior og veteraner, da tilmeldingsfristen er på fredag d.16. oktober 2020.
JM løber af stablen den 1. november 2020 i Hinnerup, ved Århus.
Lad os sammen gøre dette Jysk Mesterskab i skum 2020 til et brag af en turnering og vise at vi i Jylland også kan spille skumtennis.
ALLE kan deltage - fra nybegynder til landsholdsspiller - så tag forældre, venner eller søskende under armen og tilmeld jer.
Så kom og vær med til at få en sjov, hyggelig og aktiv tennisdag med andre børn og voksne spillere. Indbydelsen findes på JTU’s hjemmeside eller HER
Tilmelding foregår HER
Husk at vinderne, i de enkelte årrækker til JM i Skumtennis er direkte kvalificeret til DTF skumtennismesterskab 2020, som i år afholdes i Hinnerup. JM giver endvidere dobbelt så mange point til skumtennisranglisten og du kan også her højne dine muligheder for at udtages til DTF Skumtennismesterskab. Læs meget mere om DTF Skumtennismesterskabet HER

Det er tid til at tage din makker under armen, og tilmeld jer til holdturneringsstævne indendørs 2020/2021, hvor man stiller op som et hold. 
 
Som en junior siger ganske tydelig ”Det er fedt og helt specielt at spille sammen som et hold, da det styrker sammenholdet. Der kæmpes for holdet og ikke kun sig selv. Holdfølelse og fællesskabet er i fokus i en ellers meget individuel sportsgren”
Ved et holdturneringsstævne er der endvidere fokus på socialt samvær og ikke kun med holdet, men også tennisspillere fra de andre hold, da fire hold er samlet hele dagen.
 
Alle kan være med - Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere i alle aldersgrupper og på alle niveauer. 
Så bak op om stævnet og skynd at tilmelde jer. 
Indbydelse samt tilmeldingsblanket findes på JTU’s hjemmeside via linket HER
Tilmeldingsfrist er d. 16. oktober 2020 kl. 23.59, men hvorfor vente
 

Der er fundet jyske mestre i alle rækkerne for JTU’s holdturnering udendørs 2020 for junior, senior og veteraner. Stort tillykke til alle vinderne og tak til alle de spillere som har deltaget. 

Alle vinderne kan findes HER

Billeder der er taget i løbet af udendørssæsonen kan findes HER

Husk at tilmeldingen til holdturneringsstævner indendørs for juniorer er åben. Tilmeldingsfristen er d. 16. oktober. Information og tilmelding kan findes HER

Taktikken er klar, for årets vigtigste landskamp, der stadig spilles i alle tennisklubber.

Corona-smittespredningen har været stigende i Danmark den seneste tid. Derfor kommer Dansk Tennis Forbund sammen med DIF med en venlig reminder, om at huske at holde afstand, spritte af og sparke 3. halvleg til hjørne for en stund.

Læs mere HER

 

 

 
 
 

 

Sommersæsonen lakker mod ende. JTU håber at alle klubber har fået og stadig får spillet en masse god tennis i det dog lidt varierende vejr. Vintersæsonen nærmer sig og for mange klubber betyder det at tennisspillet drosler lidt ned, men der er stadig muligheder for at spille tennis indendørs.

JTU Holdturneringsstævne for junior 

JTU udbyder fra den kommende indendørssæson 2020/2021 holdturneringsstævner for juniorerne, som kommer til at foregå over en dag, i stedet for hele indendørssæsonen.

JTU har i indendørssæsonen 2019/2020 og udendørssæsonen 2020 benyttet dette format med stor succes og fået mange positive tilbagemeldinger.

Et stævne vil bestå af 3-5 hold, hvor hvert hold består af minimum 2 spillere. Et hold spiller to singler og en double mod hvert hold, i forkortede kampe. Til stævnet vil der også være fokus på det sociale aspekt, hvor spillerne kan lære hinanden at kende på kryds og tværs.

Alle kan være med - Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere på alle niveauer. 

Som en tennisspiller siger ganske tydelig ”Det er fedt og helt specielt at spille sammen som et hold, da det styrker sammenholdet. Der kæmpes for holdet og ikke kun sig selv. Holdfølelse og fællesskabet er i fokus i en ellers meget individuel sportsgren”

Så tag din makker under armen og tilmeld jer. Det er både sjovt og udfordrende at spille mod andre tennisspillere for andre klubber.

Indbydelse og tilmeldingsblanket kan findes HER

Tilmeldingsfristen er den 16. oktober 2020.

Kære tennisklubber,
 
Vi håber I har lyst til at sætte fokus på et alvorligt emne.
Tilmeld jer "Lyserød Tennislørdag" og lav et arrangement der passer til jeres klub.
Kræftens bekæmpelse står gerne til rådighed.
Se vedhæftede dokumenter og/eller dette link.
 
Læs mere om Lyserød Tennislørdag HER
Vejledning findes HER
Blive inspireret med en case fra Faaborg Tennisklub HER

I går onsdag d. 26. august var JTU's formand David Servé en tur forbi Randers Tennisklub for at fejre deres 125 års jubilæum, som desværre blev afholdt med en række restriktioner pga. Covid-19.
Der var dog alligevel tid til en række kåringer, hvor tre ildsjæle modtog JTU's fortjenstnål. 
Et velfortjent og kæmpe tillykke til Niels Rokkjær, Lars Elkjær og Jørgen Nørgaard for deres mange års tjenester i dansk Tennis.
Og ikke mindst tillykke til Randers Tennisklub med jubilæet.
Der kan findes flere billeder på JTU's facebook side HER